Den Breejen Groep werkt actief in de industriële en civiele markt. Wij stralen en schilderen industriële plants, installaties en overig leidingwerk. Tevens conserveren wij civiele objecten als bruggen, sluizen en alle andere corrosiegevoelige infrastructuur.

Industrieel & Civiel

Den Breejen Groep straal en schildert industriële werken en civiele objecten. Zowel nieuwbouwprojecten als bestaande installaties en objecten worden door ons zorgvuldig geconserveerd, zoals (petro)chemische plants, tanks en installaties, centrales, masten en overig leidingwerk. Naast industrieel werk heeft Den Breejen tevens alle kennis en kunde in huis voor het conserveren van civiele objecten, zoals sluizen, bruggen en overige infrastructuur dat vatbaar is voor corrosie. Den Breejen richt zich op eenmalige aanbestedingen, maar ook voor structureel onderhoud sluiten wij contracten af.

Op elke locatie

Onze straal- en schilderwerk wordt in de meest voorkomende gevallen op locatie uitgevoerd, waar ook ter wereld. Onze mensen, installaties en overige apparatuur bevinden zich dan op het terrein van onze partners en klanten. In andere gevallen biedt Den Breejen flexibele en passende oplossingen met eigen straalhallen en schilderlocaties, en mobiele arbeidskrachten, installaties en apparatuur.

Effectief

In de meeste situaties voert Den Breejen de straal- en conserveringswerkzaamheden uit buiten de standaard werktijden van onze klanten. Hiermee zorgen wij voor een zo effectief mogelijke werksituatie voor onze partners door minimale interruptie van de eigen werkzaamheden. Deze flexibiliteit maakt ons uniek en een prettige partner om mee te werken.