Den Breejen Groep werkt actief voor de nieuwbouwmarkt van alle denkbare typen schepen. Voor nieuwbouw bij onze grootste partners integreren we ons straal- en schilderwerk door ons op de betreffende locatie tijdelijk of permanent te vestigen, waar ook ter wereld.

Nieuwbouw

Den Breejen Groep werkt actief voor de nieuwbouwmarkt van alle denkbare typen schepen als vrachtschepen, cutterzuigers, sleepboten, duwboten en passagiersschepen. Wij voorbehandelen en schilderen elke denkbare oppervlakte aan zowel de binnen- als buitenzijde van het schip.

Permanent op locatie

Voor nieuwbouw bij onze grootste klanten integreren we ons straal- en schilderwerk door ons op de betreffende locatie tijdelijk of permanent te vestigen, waar ook ter wereld. Onze mensen, straalhallen, installaties en overige apparatuur bevinden zich dan op het terrein van onze partners. In andere gevallen biedt Den Breejen flexibele oplossingen met mobiele arbeidskrachten, installaties en apparatuur.

Effectief

In veel situaties voert Den Breejen de straal- en conserveringswerkzaamheden uit buiten de standaard werktijden van de partner werf. Hiermee zorgen wij voor een zo effectief mogelijke werksituatie voor onze partners door minimale interruptie van de eigen werkzaamheden. Deze flexibiliteit maakt ons uniek en een prettige partner om mee te werken.

Verfsystemen

Voor nieuwbouw worden veelal geavanceerde verfsystemen door Den Breejen aangebracht met alle denkbare combinaties en op alle typen ondergronden. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan brandwerende systemen en systemen waarbij geen giftige dampen vrijkomen bij brand (MED certificering). Afhankelijk van de eisen van onze partners schilderen wij op het gewenste afwerkingsniveau.

Van 10 tot 400 meter perfect in de verf