Den Breejen Groep onderscheidt zich door maatwerk. Naast onze straal- en schilderwerkzaamheden in de maritieme en industriële wereld richten wij ons op zeer diverse projecten en opdrachten. Den Breejen biedt flexibele en passende oplossingen met mobiele arbeidskrachten, installaties en apparatuur.

Speciale opdrachten

Door de uitgebreide kennis en het eigen vakmanschap voert Den Breejen Groep zeer diverse, afwijkende opdrachten en projecten uit. Deze werkzaamheden zijn altijd gebaseerd op onze kernactiviteiten van stralen, hydrojetten, schoonmaken en schilderen. Of het nu gaat om het stralen van beton, het elektrostatisch spuiten van metalen objecten, het in camouflage kleuren spuiten van legervoertuigen, het reinigen van jachten of om het grondig reinigen van tanks.

Flexibel

Door de flexibiliteit van onze mensen, onze eigen locaties en de inzetbaarheid van mobiele apparatuur is Den Breejen in staat om het werk zowel op eigen locaties alsook bij klanten uit te voeren.

Speciaal is
voor ons normaal

Contact

Omdat de mogelijkheden met betrekking tot stralen, reinigen en schilderen oneindig zijn, raden wij u aan om contact op te nemen met Den Breejen om gezamenlijk te overleggen wat de mogelijkheden zijn.