Den Breejen Groep werkt actief voor de nieuwbouwmarkt en in de reparatie- en onderhoudsmarkt van boorplatforms en alle andere typen off-shore platforms en objecten. Dit doen we op elke gewenste locatie, ter land of ter zee.

Off-shore Markt

Wij stralen en conserveren elke denkbare oppervlakte aan zowel de binnen- als buitenzijde van off-shore platforms, op elke gewenste locatie, ter land of ter zee.

Permanent op locatie

Voor nieuwbouw bij onze grootste klanten integreren we ons straal- en schilderwerk door ons op de betreffende locatie tijdelijk of permanent te vestigen, waar ook ter wereld. Onze mensen, straalhallen, installaties en overige apparatuur bevinden zich dan op het terrein van onze partners. In andere gevallen biedt Den Breejen flexibele en passende oplossingen met mobiele arbeidskrachten, installaties en apparatuur.

Effectief

In veel situaties voert Den Breejen de straal- en conserveringswerkzaamheden uit buiten de standaard werktijden van de partner werf. Hiermee zorgen wij voor een zo effectief mogelijke werksituatie voor onze partners door minimale interruptie van de eigen werkzaamheden. Deze flexibiliteit maakt ons uniek en een prettige partner om mee te werken.

Zwarte Zee

Den Breejen Roemenië heeft nog zeer recent succesvol off-shore werkzaamheden verricht in de Zwarte Zee voor een boorplatform in onderhoud. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of referenties.

Wij nemen
uw werk
uit handen