Den Breejen Groep werkt actief voor de reparatiemarkt van alle denkbare typen schepen. Voornamelijk voor de reparatiemarkt biedt Den Breejen flexibele en passende oplossingen met mobiele arbeidskrachten, installaties en apparatuur.

Reparatie

Den Breejen werkt actief voor de reparatiemarkt van alle denkbare typen schepen als vrachtschepen, cutterzuigers, sleepboten, duwboten en passagiersschepen. Wij stralen of hydrojetten gecorrodeerde oppervlakten en oude verflagen en schilderen elke denkbare oppervlakte aan zowel de binnen- als buitenzijde van het schip.

Kort en krachtig

Den Breejen Groep is in staat razendsnel en in zeer korte tijd een volledig schip, ongeacht de grootte, te stralen en te conserveren door middel van grote capaciteit aan vakmensen en benodigde apparatuur. Hierbij wordt geen enkele compromis gesloten als het gaat om de kwaliteit van het schilderwerk. Voor scheepseigenaren blijft hiermee de kostbare tijd dat hun schip aan wal ligt minimaal.

In veel situaties voert Den Breejen de straal- en conserveringswerkzaamheden uit buiten de standaard werktijden van de partner werf. Hiermee zorgen wij voor een zo effectief mogelijke werksituatie voor onze partners door minimale interruptie van de eigen reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Deze flexibiliteit maakt ons uniek en een prettige partner om mee te werken.

Letterzetters

Een van de bijzondere kwaliteiten die Den Breejen in huis heeft, zijn de vakmensen die zeer nauwkeurig de originele belettering terug kunnen brengen op schepen. Dit maakt het schilderwerk tot in de finesses compleet.

Permanent op locatie

Voor reparatie- en onderhoudswerk bij onze grootste partners integreren we ons straal- en schilderwerk door ons op de betreffende locatie tijdelijk of permanent te vestigen, waar ook ter wereld. Onze mensen, straalhallen, installaties en overige apparatuur bevinden zich dan op het terrein van onze partners. In andere gevallen biedt Den Breejen voornamelijk voor de reparatiemarkt flexibele en passende oplossingen met mobiele arbeidskrachten, installaties en apparatuur.

Flexibiliteit voor elke klantvraag