De Den Breejen Groep werkt met de nieuwste technologieën voor het stralen en schilderen van schepen of andere objecten. Of het nu gaat om het aanbrengen van de beste en meest geavanceerde, complexe verfsystemen of dat het nu gaat om een complexe oppervlaktevoorbehandeling.

Alleen het allerbeste

Den Breejen is continu op zoek naar de nieuwste en beste technologieën voor het beschermen van maritieme en industriële oppervlakten. Voor het verwijderen van roest, oude verflagen en vuil ontwikkelen wij samen met onze leveranciers de beste systemen en apparatuur. Met onze eigen straalapparatuur en straalhallen is Den Breejen in staat om alle metalen oppervlakten extreem grondig te reinigen alvorens complexe verfsystemen aan te brengen.

Hydrojetten

Naast het conventionele droge stralen met onder andere de fijnste soorten staalgrit, past Den Breejen ook hydrojetting toe voor het diep reinigen van alle metalen oppervlakten. Onder extreem hoge druk (tot 3.000 bar) wordt met water het staal behandeld. Enkele voordelen van hydrojetting zijn:

  • minder milieubelasting
  • snel en efficiënt
  • uw werkzaamheden kunnen doorgaan

Voordeel
van
technologie

Ontwikkeling verfsystemen

Den Breejen ontwikkelt continu in nauwe samenwerking met haar verfleveranciers de beste verfsystemen voor de meest speciale schepen als ijsbrekers of voor de meeste extreme klimatologische omstandigheden.

Professioneel advies

Den Breejen adviseert partners en klanten over de meest geschikte, en soms complexe, verfsystemen. Of het nu gaat om een traditionele pijnhars anti-fouling of de meest moderne fluor-polymeer non-stick coatings of silyl-acrylaat anti-foulings.