Den Breejen levert totaaloplossingen voor uw schilderwerk. Na voorbehandeling conserveren wij uw schepen, jachten, tanks en andere industriële of civiele werken in elke gewenste kwaliteit.

Diensten van Den Breejen

Schilderen

De belangrijkste dienst die Den Breejen levert is schilderwerk. Wij schilderen uw schepen, jachten en andere industriële en civiele objecten vakkundig, ongeacht de gewenste specificaties. Dit doen wij voor zowel nieuwbouw als bestaande (reparatie) schepen en overige objecten. Onze gedreven vakmensen beheersen alle gangbare technieken: van traditioneel ambachtswerk met kwast en roller tot het (airless) spuiten bij tankconservering.

Den Breejen onderscheidt zich door vakmensen die grote, complexe objecten tot in de perfectie kunnen spuiten met een zeer constante laagdikte over het gehele object.

Stralen

De juiste voorbehandeling van schepen en staalconstructies is cruciaal voordat verflagen op elke gewenste dikte worden aangebracht. De losse en eventueel oude verflagen evenals de roest worden verwijderd, waarbij wij alle denkbare en gewenste technieken toepassen. Den Breejen beheerst nog de vaardigheid van het oude ambacht, het ontroesten met bikhamers en andere hulpmiddelen. Vanzelfsprekend passen wij tevens gritstralen toe. De straalwerkzaamheden kunnen zowel in de eigen straalhallen worden uitgevoerd evenals op locatie (land en water) met mobiele straalapparatuur.

Hydrojetting

Den Breejen werkt met de allernieuwste hydrojetting technieken (water onder extreem hoge druk tot 3.000 bar) om oude verflagen en roest van stalen oppervlakten te verwijderen. Hydrojetting is veel minder belastend voor het milieu dan bijvoorbeeld gritstralen. Er komt geen stof vrij en er wordt minder geluid geproduceerd tijdens de werkzaamheden. Dit betekent voor onze klanten minder overlast en meer tijd om door te werken tijdens onze werkzaamheden.

Tank Cleaning

Binnen de scheepvaart reinigt Den Breejen tanks voor bijvoorbeeld klasse inspecties. Wij verzorgen eventueel gasvrij certificaten of heetwerk certificaten. Vanzelfsprekend reinigen wij ook tanks als voorbereiding op alle gangbare schilderwerkzaamheden.

Algemene Reiniging

Den Breejen is gespecialiseerd in het schoonmaken en opklaren van schepen en terreinen in ruime zin.

Vacuum Cleaning

Den Breejen heeft meerdere vacuümschepen tot haar beschikking met een totale capaciteit van meer dan 250 m3. Hiermee bedienen wij onze klanten in de haven of langszij het schip. Voor installaties of tanks verder weg van het water gebruiken we onze vacuümwagens met een capaciteit van 7 tot 19 m3. Uitbreiding van capaciteit is mogelijk met diverse mobiele vacuümunits.

Totaaloplossingen

In de praktijk vragen onze partners (scheeps- en reparatiewerven) en eindklanten veelal om totaaloplossingen. Met gedegen projectmanagement combineren wij de diverse werkzaamheden van de verschillende werkmaatschappijen om uw totale behoefte zorgeloos, effectief en naar tevredenheid in te vullen.

Wij doen
het werk
voor u