Sinds 2001 heeft Den Breejen een vestiging in Galati, Roemenië. Vanuit dit kantoor worden onze lokale en internationale klanten bediend binnen en buiten Roemenië voor onder andere straal- en schilderwerk.

SC Den Breejen Romania SRL

SC Den Breejen Romania SRL is een volle dochter van de Den Breejen Groep gespecialiseerd in bescherming en conservering van metaal en andere materialen. Den Breejen Roemenië is in 2001 opgericht na aankoop door de Den Breejen Groep van de toenmalige schilderwerkplaats van de Galati (RO) scheepswerf. Een jong en gedreven internationaal team richt zich op de lokale en internationale projecten voor onze partners en eindklanten.


Den Breejen Roemenië straalt en schildert nieuwbouw schepen, schepen in reparatie, jachten en andere industriële objecten zoals offshore platforms, windparken, bruggen en opslagtanks. Den Breejen Roemenië is in het bezit van een eigen straalhal met alle bijbehorende apparatuur en maakt gebruik van de nieuwste technologie.

Voor totale
oppervlakte-
bescherming

Voor maritieme objecten wordt ook in Roemenië gewerkt volgens en voldaan aan de IMO MSC.215 (82) Performance Standard for Protective Coatings (PSPC).